Illustratie egel

Bakkerij Seynaeve

Van brood tot gebak, van chocolade tot taarten: Hun handen verwerken kwalitatieve grondstoffen tot echte en pure producten waar je vingers en duimen bij aflikt.

02 269 19 13 - Boechtstraat 39, 1860 Meise

Beenhouwerij Bart & Graciana

Hun visie ligt vooral op hygiëne en het aanbieden van kwaliteitsvol vlees. U kan bij hen terecht voor hun gehaktbereidingen, pensen, charcuterie, salades, kaas, huisgemaakte gerechten, broodjes, vleesschotels en barbecue. Dit alles wordt met de grootste zorg bereid in hun eigen atelier.

02 269 17 46 - info@bartengraciana.be

Bloemen en planten Robberechts

Bij ons vindt u snijbloemen die vers van de veiling komen en die we ook verwerken in boeketten en bloemstukken naar uw smaak. Moderne twist of eerder klassiek?

02 269 98 04

Altiro Tenten

Verhuur en verkoop van stretch- en sailcloth tenten.
Wij kozen voor een stretchtent en zijn zeer tevreden. Vooral de uitstekende kwaliteit is zeer opvallend.

03 313 86 23

Yoga Puras Vidas

Pura Vida betekent letterlijk het pure leven of dichter bij jezelf, elkaar en de natuur leven. Puras Vidas wil dit pure gelukkige leven verspreiden door zijn activiteiten. Zo organiseerd Nathalie elke week groupslessen hier in onze tuin! Zeker en vast de moeite waard om eens te proberen!

Handyman Stefan

Stijgerhouten kastjes, lounge zetels of een volledig gepersonaliseerd tafel?
Het kan allemaal. Laat ons iets weten en wij brengen je in conctact met Stefan.

0475631240

Merckx Meubelen Aalst

Teak, eik en tropisch hardhout zijn de verschillende houtsoorten die je kan terugvinden in de grote toonzaal. Ook maken ze zelf zeer mooie gepersonaliseerde meubelstukken. Onze tafels, stoelen en krukken hebben we bij hen gevonden. Ook een gepersonaliseerd barblad hebben we hier laten maken.

0468 49 43 94

Stassijns bvba

Een firma gespecialiseerd in levering en plaatsing van eigentijdse, moderne rustieke en klassieke haarden en haardwanden, alsook verwerking en bewerking van natuursteen.

052 35 60 78

Torenhof - fruit en groenten

Torenhof is een familiebedrijf in Brussegem waar reeds de derde generatie met passie milieubewust appels en peren teelt. Naast het fruit van eigen teelt kan je in hun hoevewinkel een uitgebreid assortiment terugvinden aan andere fruitsoorten en groenten, appelsappen van eigen teelt, hartige producten en ambachtelijke, zoete lekkernijen

02 461 34 20

De Valck Aannemingen - Omgevingsaanleg & Grondwerken

Zowel de particulier als ondernemer kan bij DVN terecht voor omgevingsaanleg en grondwerken. Sinds kort bieden zij ook diensten aan tuinaanleggers. Zij kunnen beroep doen op hen voor het nivelleren van tuinen of algemeen kraanwerk.
Ons terras en de niveau verschillen zijn allemaal door hen gedaan.

0472 47 83 65

Taverne, ijssalon en winterterras - Het Bos

Coronaproof genieten in een rustige en unieke omgeving te Merchtem

Terug naar boven